Politica de Returnare

Puteti returna sau schimba produsele comandate in termen de 14 zile de la primirea coletului. Pentru aceste actiuni, trimiteti un email la contact@mozato.ro

In email, mentionati:

- Produsul pe care doriti sa il returnati sau inlocuiti
- Numar de comanda
- IBAN si numele beneficiarului contului.

In cazul schimburilor de produs, taxa de transport tur - retur pentru produsul inlocuit este de 30 lei. Diferenta de plata, reprezentand taxa de transport se va face la livrarea coletului, in sistem ramburs.

Clientii care aleg optiunea de returnare a contravalorii produsului/produselor, vor beneficia de o taxa de retur preferentiala de 20 lei, taxa ce va fi scazuta din suma rambursata in contul dumneavoastra.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa contact@mozato.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de MOZATO.

Conditii de retur:
- Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare, zgarieturi sau lovituri, trebuie sa aiba toate etichetele atasate si sa fie insotite de bonul fiscal sau factura de vanzare. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul cu plata expeditiei la DESTINATAR.
- Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.

Ce cautati?

Cosul tau